067. ТЕЛЕШКИ САЧ

49.90 лв.

500 гр

Total: 49.90
Категории: ,

Описание

ТЕЛЕШКИ БОНФИЛЕНЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПОДПРАВКИ, ПРИГОТВЕНИ НА ГЛИНЕН САЧ.